Historia

Förskolan Nallarna startade hösten 1992 vid Gunnilse Skola. Då hade förskolan 15 barn på en avdelning. Hösten 2002 flyttade vi till nybyggda, fräscha lokaler uppe på Gunnilse Ås och ökade samtidigt ut verksamheten till två avdelningar, Koalan och Pandan, med totalt 36 barn. Här har vi en stor utegård till barnen samt en härlig trollskog alldeles utanför knutarna. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ utan vare sig religiös eller politisk inriktning. Även om föräldrarna är starkt engagerade i verksamheten så är det ändå personalen som tar det stora ansvaret. Förskolan är naturligtvis medlem i FSO (Fristående förskolors Samverkans Organisation).