Avgifter

Ekonomin i föreningen bygger i första hand på bidrag från kommunen. Medlemmarna betalar dessutom en månadsavgift varje månad utom juli månad. Avgiften ska betalas i förskott via autogiro. Avgiften utgår från heltid, 15-timmar eller 25-timmars omsorg. Vi tillämpar maxtaxan men har en lägre avgift.
Medlemmarna ska betala en årsavgift i januari varje år. Nya medlemmar betalar årsavgiften i samband med inskolningen.
Nya medlemmar betalar en insatsavgift i samband med inskolningen för att få bli medlemmar i föreningen. Denna avgift fås inte tillbaka vid utträde ur föreningen.

Yngsta barnet räknas alltid som barn 1.
Avgift för barn 1-2 år:

Barn nr 1: 3% av inkomsten – dock högst 1000 kr/mån
Barn nr 2: 2% av inkomsten – dock högst 700 kr/mån
Barn nr 3: 1% av inkomsten – dock högst 450 kr/mån
Barn nr 4: ingen avgift

Avgift för barn 3-5 år

Gäller från och med augusti det året barnet fyller 3 år.

Barn nr 1: 2% av inkomsten – dock högst 800 kr/mån
Barn nr 2: 1% av inkomsten – dock högst 450 kr/mån
Barn nr 3: 1% av inkomsten – dock högst 450 kr/mån
Barn nr 4: ingen avgift

Årsavgift: 200 kr
Inträdesavgift: 100 kr (per familj)

Om du tycker att vår förskola låter intressant för ditt barn, så är du välkommen att göra en intresseanmälan eller höra av dig till oss för ett besök.

Är du intresserad av att vikariera hos oss är du välkommen att höra av dig till förskolechefen.